Felix Borcean nu poate fi cum îl vor liderii PSD!

borcean felix psd caransebes
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Primarul Caransebeșului le dă de ales lui Hurduzeu, Mocioalcă și celorlalți vectori ai PSD! Fie îl acceptă așa cum e, fie îl dau afară din partid!

Felix Borcean și-i pusese în cap pe mulți dintre social-democrații cărășeni cu ieșirile sale în spațiul public, prin pozițiile pro Dunca și prin acuzațiile pe care le-a adus unor oameni grei din partid. Prezent la Express Live, joi seară, primarul Caransebeșului nu și-a cenzurat absolut deloc gândurile. A spus exact ceea ce i-a trecut prin minte, deși era conștient că va tensiona și mai mult atmosfera în PSD.

Până la urmă, comportamentul lui Felix Borcean nu e o noutate și nu ar trebui să fie nici pentru pesediștii căreșeni. Îl știau foarte bine de pe vremea când se războia din postura de liberal cu Marcel Vela. Procentele lui Borcean i-au obligat însă să-l invite în partid și chiar să-l instaleze șef peste organizația municipală din Caransebeș. Și asta pentru că ar putea juca un rol determinant în câștigarea șefiei Consiliului Județean în 2024.

„Nu știu ce înțelegeri pe la spate or fi fost, eu mi-am văzut de treaba mea în PSD până în situațiile în care simțeam că sunt călcat pe bătături, ceea ce s-a întâmplat acum. Ce am spus eu cu filmul Nașul? Nu am spus că sunt mafioți sau ce s-a transmis ulterior. Nu m-a tras nimeni la răspundere, dar asta eu consider că este un semn de înțelepciune, mai multă decât am eu, probabil, la liderii politici cărășeni. Situația cred că se va normaliza și liniști.”, a comentat Borcean pentru expressdebanat.ro.

Felix Borcean e un politician atipic, disciplina de partid aproape că nu există pentru el și poate că tocmai aceste aspecte îl plasează atât de bine în preferințele electoratului. Rămâne de văzut dacă un astfel de profil se potrivește PSD-ului. „Eu nu am retras ce am spus, dacă aș fi considerat că sunt neinspirate, le ștergeam. Nu am motive să retractez ce am spus. Ăsta sunt eu, ce să fac? Să mă anulez pe mine și să fiu diferit? Nu pot să fiu!”, a conchis Felix Borcean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/