Felix Borcean nu i-a uitat pe credincioșii care vor participa la slujba de Paște de la Mănăstirea Teiuș

Drumul spre Mănăstirea Teiuș a fost reparat de Primăria Caransebeș în preajma sărbătorilor pascale, când foarte mulți gugulani vizitează zona.

Potrivit directorului Serviciului Public de Întreținere și Reparații Străzi, Ion Gheorghe Ștefan, lucrările erau necesare, întrucât în lunile de iarnă s-a distrus terasamentul pe ultima porțiune de urcare, astfel că drumul ar fi devenit impracticabil dacă nu s-ar fi intervenit.

„Cunoșteam problema semnalată pe acest drum folosit de foarte mulți cetățeni și l-am cuprins în planul de reparații, însă doar porțiunea de urcare, pentru că, dacă am fi reparat toată strada Episcop Miron Cristea, investiția ar fi fost peste puterile noastre. Aici, de la Cruce până sus, pe platou, firma Tehnocer a lucrat la refacerea terasamentului și apoi a asfaltat strada”, ne-a declarat ing. Ion Gheorghe Ștefan.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Directorul SPIR ne-a mai precizat că investiția de la bugetul local a fost în sumă de 147.000 de lei. Angajații SPIR plombează în aceste zile și gropile de pe aceeași stradă de la trecerea peste calea ferată până la zona numită Crucea Verde.

banner 970 x 250