Felix Borcean: „Nu am abandonat munca de primar”

Candidatul independent Felix Borcean, lăsat fără scaunul de primar de către prefectul Cristian Gâfu în urmă cu două săptămâni, se află în continuare în sprijinul cetățenilor, asta în timp ce se judecă prin diferite instanțe pentru a anula decizia prefectului.

Deși oficial nu mai este primar al municipiului Caransebeș din 21 august, Felix Borcean îi ajută în continuare pe cetățenii care apelează la el din obișnuință, îndrumându-i spre serviciile potrivite. „Vreau să le transmit cetățenilor că nu am abandonat și nici nu sunt lăsat să abandonez munca de primar, chiar dacă sunt suspendat în momentul acesta. Foarte multe telefoane îl sună pe primar, pentru că ei așa mă consideră, cetățenii încă mă consideră alesul lor și multe dintre probleme trec prin mine. Eu le transmit Primăriei, însă sunt nevoit să le explic cetățenilor că eu în momentul de față sunt suspendat, dar nu le-am refuzat nicio problemă. Am spus că am să încerc să rezolv și din această ipostază. O transmit fie viceprimarului, fie serviciilor care se ocupă de anumite probleme pe care mi le semnalează cetățenii. Nu i-am abandonat, în continuare sunt un primar în vacanță și în campanie electorală”, a declarat Felix Borcean.

Candidatul independent, susținut de PMP, PSD și PPUSL pentru Primăria Municipiului Caransebeș, va afla mâine dacă poate reveni în funcția de primar înainte de 27 septembrie, decizia urmând să fie dată de Curtea de Apel Timișoara.

(E)