Felix Borcean, marioneta lui Marcel Vela?

banner publicitar

„Am fost conștient că foarte multă lume va percepe această succesiune la Primăria Caransebeș ca pe un act de manipulare din partea lui Marcel Vela“. Declarația aparține actualului primar Felix Borcean, care spune că și-a asumat acest risc.

Întrebat de jurnalistul Dan Popoviciu, în cadrul interviului realizat în studioul Express de Banat, dacă este marioneta lui Vela, Felix Borcean spune că lucrurile nu stau chiar așa, dar asta nu înseamnă că nu are o relație civilizată, decentă cu fostul primar Marcel Vela.

„Nu văd de ce lucrurile ar trebui să escaladeze în această privință. Celor de la PSD le place această idee de a crea tensiuni între fostul și actualul primar, este foarte bine cunoscut dictonul dezbină și condu”, declară Felix Borcean.

Acesta a mai ținut să precizeze că social-democrații se gândesc că prin acest mod se creează fisură în partid. Replica primarului Felix Borcean vine după ce a urmărit afirmațiile consilierului Florin Bogdea în cadrul unui interviu asemănător la Express de Banat.