Felix Borcean, mai nou şi analist politic! „Demisia lui Adi Torma chiar ar fi o pierdere pentru PNL!”

Primarul Caransebeșului, liberalul Felix Borcean, e aproape convins că Adi Torma, edilul orașului Moldova Nouă, va renunța la ideea de a demisiona și de a renunța la scena politică.

Anunțul-șoc făcut de Torma după ce a asistat la ceremonia de învestire a eternului rival Matei Lupu în funcția de prefect de Caraș-Severin ar fi doar o revoltă de moment și în niciun caz primarul de la Moldova Nouă nu va renunța atât de ușor la șefia administrației locale. Colegul de partid al acestuia, Felix Borcean, crede că Adi Torma s-a pripit. Și atunci când a folosit termeni critici la adresa lui Lupu la ceremonia de învestire, și după, când a anunțat că va demisiona din funcția de primar. Nu am apucat să vorbesc cu Adi Torma. I-am trimis un mesaj de susținere și mi-a mulțumit. Cunoscându-l pe Adi Torma, nu cred că își va da în cele din urmă demisia. Ar fi o greșeală. Dacă a intrat în această lume a administrației și politicii implicit, trebuie să meargă până la capăt. Până la capăt însemnând măcar încheierea unui mandat. Adi Torma și-a câștigat simpatia prin atitudinea lui și chiar ar fi o pierdere pentru PNL”, a declarat Borcean.

În ceea ce privește ceremonia de învestire a lui Lupu, Felix Borcean spune că a simțit aceeași revoltă ca a colegului Torma, doar că solemnitatea evenimentului l-a obligat să se abțină. „Eu am stat chiar lângă Adi Torma. După părerea mea a avut dreptate, dar totuși cred că nu era cazul într-un moment festiv să facă astfel de remarci la adresa unui om care i-a fost adversar politic. Cred că la un moment festiv nu se fac astfel de declarații, însă cred că modul în care a fost supraestimat domnul prefect Matei Lupu l-a scos din pepeni pe Adi Torma”, a mai comentat liderul liberal din Caransebeș.