Felix Borcean, într-o eroare totală! Șanse minime pentru Romeo Dunca să mai fie președintele Consiliului Județean!

Malaiescu nu-i mai da nicio șansă lui Romeo Dunca
untitled design set 970x90 px

Președintele PSD Caransebeș s-ar fi hazardat când a anunțat că PSD și PNL au convenit să meargă pe liste comune la alegerile din 2024, variantă în care Romeo Dunca ar fi susținut pentru încă un mandat de ambele partide.

Secretarul general PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, dezminte planul devoalat de Felix Borcean și chiar îl ironizează pe pesedistul-șef de la Caransebeș. „Felix Borcean are, probabil, informații mai bune decât mine pentru că eu nu am auzit așa ceva. E posibil ca domnul primar Felix Borcean să fie într-o eroare totală. Dacă secretarul general al organizației județene nu știe ce se va întâmpla și știe Felix Borcean e o problemă în organizație.”, a comentat Mălăiescu la Expres Live.

Secretarul general PSD Caraș-Severin ar agrea liste comune PSD – PNL la alegerile de anul viitor doar dacă ar fi un candidat comun la prezidențiale, un candidat al PSD-ului susținut de PNL. Referitor la alegerile locale din Caraș-Severin, Mălăiescu exclude aproape total ipoteza lui Felix Borcean potrivit căreia președintele în funcție al Consiliului Județean ar urma să fie candidatul susținut de ambele formațiuni politice. „Nu, eu cred că ar fi șanse să ne susțină Romeo Dunca pe noi! Și pe vremea USL-ului trebuia să aleagă fiecare partid din alianță, ori Consiliului Județean, ori Primăria municipiului Reșița. Nelu Popa este primar în funcție al Reșiței și nu cred că ar ceda niciodată Nelu Popa Primăria Reșița. Cu siguranță va trebui să acceptăm noi Consiliul Județean și PNL-ul primăria reședinței de județ. Cred că șansele sunt mult mai mari să ne susțină domnul Dunca pe noi decât noi pe dânsul!”, a adăugat Luca Mălăiescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/