Felix Borcean îl asigură pe Marcel Vela: „Nu ţin cu dinţii de funcţia de preşedinte, dar sigur nu îmi voi da demisia!“

Deși nu și-a dorit funcția de președinte al Organizației PNL Caransebeș, acum Felix Borcean nu vrea să cedeze această funcție. Afirmațiile vin după ce în ultimul timp zvonurile din direcția PNL arătau clar ruptura dintre președintele PNL Caransebeș Felix Borcean și președintele PNL Caraș-Severin Marcel Vela, care ar culmina cu înlăturarea lui Borcean din fruntea liberalilor.

„Nu mi-am dorit de la bun început funcția de președinte, nici cea de primar, dar mi-am asumat-o. Îmi aduc aminte că mi s-a spus că este aproape o cutumă ca primarul să ocupe și funcția de președinte de partid la nivel local. Pentru că eu am spus că aș vrea să mă concentrez mai mult pe administrație și să o las mai moale cu politica, ceea ce s-a și întâmplat de altfel, pentru că recunosc că nu sunt un om politic. Și un om politic, am mai spus-o, devine om politic atunci când are performanțe în administrație, atunci poate să emită pretenții de om politic”, a declarat Felix Borcean.

Acesta a mai adăugat că, deși Marcel Vela a negat că îl va exclude din PNL Caransebeș, pe baza afirmațiilor președintelui Orban, senatorul nu a fost la fel de explicit și când s-a referit la funcția de președinte al filialei municipale. „Cu siguranță nu îmi voi da demisia, pentru că am motivele mele“, afirmă președintele PNL Caransebeș, Felix Borcean.

„Nu că țin cu dinții de funcție sau să apară undeva că eu sunt președintele partidului, dar am motivele mele legate de buna funcționare a organizației sau de relația cu Consiliul Local”, a precizat Felix Borcean.

CITEŞTE ŞI: Borcean rămâne sigur în PNL! Garantează Vela! [VIDEO]