Felix Borcean: Îi garantez eternului candidat Marius Damian că nu ia 5% în Caransebeș!

borcean felix (2)
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Intenția deputatului PSD de a candida pentru Primăria Caransebeș în 2024 e ironizată de edilul-șef! În plus, Felix Borcean îl asigură că atmosfera în rândurile social-democraților gugulani e excelentă!

Borcean nu s-a arătat deloc surprins de ceea ce își dorește Marius Damian la alegerile din 2024, dar nici îngrijorat. Actualul primar și lider PSD Caransebeș a evitat să facă prea multe comentarii după ce deputatul și-a făcut publice intențiile, însă îi năruiește din start orice speranță. „Din 2016 tot vrea la Primăria Caransebeș. Îi doresc succes în demersul lui. El e eternul candidat la Caransebeș. Și în 2020 tot vechi pesedist era și tot nu a fost desemnat candidat. Garantez că nu ia 5 la sută în sondaj! Mă întreb și eu, cine renunță la calitatea de deputat ca să fie primar?!”, a replicat Felix Borcean.

Referitor la atmosfera tensionată care ar exista în PSD Caransebeș și la sprijinul tot mai redus de care s-ar bucura în organizația municipală, lucruri invocate de Marius Damian, Felix Borcean a dat de înțeles că nimic din toate acestea nu se susține și că nu-i poate afecta poziția și candidatura în 2024. „Eu am o înțelegere cu Sorin Grindeanu. În plus, candidatul la municipii se decide la București, nu în județ. Eu mă simt bine în PSD, nu e nicio tensiune, toate lucrurile merg bine în PSD Caransebeș. Acum e vacanță, atmosfera e destinsă.”, a comentat Borcean în stilu-i deja caracteristic.

CITEȘTE ȘI:

Felix Borcean, tot mai singur în PSD! Deputatul Damian își anunță candidatura pentru Primăria Caransebeș!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/