Felix Borcean: „De progresul Reșiței cu siguranța va beneficia și municipiul Caransebeș”

Primarul municipiul de pe Timiș și Sebeș nu are nicio problemă în a-și exprima public opinia vizavi de reușitele Reșiței și ale edilului Ioan Popa.

Invitat de curând în redacția Express de Banat, primarul Felix Borcean a declarat că nu a fost niciodată într-o competiție cu Ioan Popa, chiar dacă cele două municipii ale Caraș-Severinului, Reșița și Caransebeș, au fost mereu comparate. Borcean a explicat că deși proiectele aflate în derulare în municipiul de pe Timiș și Sebeș nu au amploarea celor din Reșița, și la Caransebeș se întâmplă lucruri bune.

„În Caransebeș se lucrează la rețeaua de gaz, chiar zilele trecute am făcut o vizită incognito. Nu m-a văzut nimeni, dar am fost să vizitez lucrările pe șantierul din Caransebeș, un șantier extins pe mai multe străzi. Se lucrează bine, lucrările sunt în grafic. De asemenea, lucrăm la drumuri, la trotuare. Sunt multe șantiere în Caransebeș, e o emulație, nu chiar ca în Reșița, că aici e un pic de deranj mai mare, și e și firesc.”, a declarat Felix Borcean.

Edilul-șef al Caransebeșului este de părere că orașul la cârma căruia se află, dar și locuitorii săi, nu vor avea decât de câștigat de pe urma proiectelor anunțate de Ioan Popa, și consideră că este firesc ca atunci când colegii săi primari fac lucruri care merită apreciate să o spună public.

„Tot timpul au fost comparate cele două municipii, ceea ce nu este rău. Eu mă bucur că Reșița este într-o continuă dezvoltare, într-un continuu șantier, pentru că așa este firesc, dar trebuie să ne gândim că până acum 4 – 5 ani nici nu s-a întâmplat mare lucru în Reșița și este aproape firesc să fie așa. E bine pentru că orice dezvoltare, că este la 40 de km de Caransebeș, că se întâmplă în Caransebeș, este benefică pentru toate comunitățile. De progresul Reșiței, cu siguranță, va beneficia și municipiul Caransebeș și toate localitățile care se află în zona aceasta și întreg județul. Eu nu sunt într-o competiție, nu am fost niciodată, îmi place să îi laud pe colegii mei primari care au reușite. Mă bucur pentru reușitele lor, eu cred că asta este și normalitatea și așa trebuie să fie. Primarii nu sunt adversari între ei, pentru că oricum în nicio perspectivă nu suntem competitori.”, a conchis Borcean.