Felix Borcean, credit pentru pace în PNL Caransebeş

Revenirea primarului Felix Borcean din concediul de odihnă a dus la clarificarea neînţelegerilor din sânul Organizației PNL Caransebeş. Sau nu.

După ce președintele organizației liberale din Caransebeș, primarul Felix Borcean, anunțase că se va gândi bine ce măsuri să propună în interiorul partidului împotriva consilierilor locali PNL care au decis să nu voteze proiectul de hotărâre privind accesarea împrumutului de către municipalitate pentru asfaltarea unui număr mare de străzi, la revenirea din concediu Borcean a dat dovadă de diplomaţie. Acesta a anunțat ieri că nu se impune nicio măsură specială, însă garantează că ceea ce s-a întâmplat la votarea acelui proiect nu se va mai repeta.

Felix Borcean a specificat că proiectul accesării creditului pentru străzi va fi amânat o perioadă. „Vă pot spune doar atât: nu vor mai fi probleme legate de accesarea creditului, cel puțin la creditul pentru introducerea gazului în cartierele anunțate. La cel cu drumurile, rămânem în stand by, eu o să am câteva discuții și la București, să vedem dacă putem obține fonduri din alte surse. Dacă nu, voi pune în discuție din nou accesarea de credit. Pentru că, oricum, în acest an nu ar fi început eventuala lucrare de modernizare a străzilor din Caransebeș”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Reamintim că, în lipsa primarului Felix Borcean, la o zi după ședința de Consiliu Local din luna iunie, 9 dintre consilierii liberali au emis un comunicat de presă în care specificau importanța amânării proiectului, chiar dacă 6 dintre ei votaseră „pentru“ în ședința de lucru a Consiliului Local.

1000x100 (5)