Felix Borcean crede în puterea exemplului, așa că a pus osul la treabă

Parcul General Dragalina a fost în atenția primarului Felix Borcean la început de săptămână. Edilul Caransebeșului a muncit cot la cot cu asistații sociali la efectuarea curățeniei în parcul central al orașului.

Primarul Caransebeșului dorește ca astfel de acțiuni să se permanentizeze, iar Parcul General Dragalina a fost primul în acest proiect, datorită numărului mare de caransebeșeni care-l frecventează:

„Am inițiat, alături de câțiva colegi din Primărie, o astfel de acțiune pe care vrem să o permanentizăm și pentru alte zone ale orașului. Azi lucrăm împreună cu angajații Serviciului Public de Întreținere și Reparații, cu asistații sociali și cu elevi de la Colegiul «Traian Doda». Pe asistații sociali i-am chemat săptămâna trecută pentru a-i cunoaște, cum sunt plătiți, câte ore de muncă prestează în folosul comunității și i-am convocat pentru astăzi în parcul Dragalina”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul a mai spus că, înainte de această acțiune, parcul nu a arătat foarte rău, îngrijirea spațiului verde, dar și curățenia în zona fântânii care nu mai funcționează erau necesare. Caransebeșenii au solicitat o sursă de apă potabilă pentru copiii care se joacă în parc, primarul Borcean promițând că se va gândi la o soluție mai ales că aici se va reabilita și locul de joacă

„Locul de joacă intenționăm să-l modernizăm în următoare luni, cu aparate noi, cu spațiu de nisip, cu mobilier nou, cu aparate de fitness în aer liber, așa cum se află în Parcul Teiuș. Deocamdată, astăzi am tăiat vegetația uscată, am strâns gunoaiele, am dorit să dăm un exemplu, noi, din Primărie, că acest parc este întreținut și este în atenția noastră”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Următoarea acțiune a edilului Caransebeșului va fi la podul de peste râul Timiș, pasarela care duce spre gară, cum o cunosc gugulanii, la sfârșitul acestei săptămâni. Aici balustrada care este ruginită va fi vopsită, mai ales că reprezintă suportul pentru ghivecele cu flori montate în această primăvară pentru a înfrumuseța zona.