Felix Borcean, așteptat de PNL la masa negocierilor!

untitled design set 970x90 px

Primarul PSD al Caransebeșului ar putea să revină în PNL și să candideze în 2024 pentru un nou mandat! Cu o singură condiție!

Andrei Ungur, președintele PNL Caransebeș, dă de înțeles că tensiunile dintre Felix Borcean și liderii PSD Caraș-Severin îl pot direcționa pe edilul-șef către partidul pe listele căruia a câștigat primul mandat. „Eu, cât timp voi fi președinte al PNL Caransebeș, niciodată nu voi accepta ca Felix sau oricine ar fi să pună că vine cu o echipă și noi să îi punem sigla în spatele figurii pe un afiș. Dacă se va ajunge la această construcție, cu siguranță vom dicta noi ceea ce trebuie!”, a stabilit Ungur condițiile în care Felix Borcean ar putea reveni în PNL.

Felix Borcean nu poate câștiga Primăria Municipiului Caransebeș dacă va alege să fie candidat independent, dar nici din postura de candidat al altui partid decât PSD și PNL, mai crede Andrei Ungur. Părerea mea este Felix Borcean ar putea câștiga având în față sau în spate un partid din cele două. Probabil că el crede că îi va mai ieși o dată schema din 2020. Felix nu este un om al partidelor, el nu este un om politic, el nu poate să fie într-un partid politic. Evident că dacă putem construi ceva, cu anumite condiții, și de-o parte, și de cealaltă. Putem găsi o cale de a ne susține unul pe altul, putem sta la masă foarte bine.”, i-a deschis ușa PNL, președintele Ungur.

Și ca lucrurile să fie cât se poate de clare, președintele PNL Caransebeș a adăugat că Felix Borcean are un mod aparte de a face politică, aspect peste care se poate trece: „În momentul în care vezi că modul de a face politică a lui Felix este acesta, până la urmă trebuie să te obișnuiești cu el!”