Felicitări, Victor Nafiru! Colegul nostru, invitat și premiat în cadrul galei Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România

victor uarf (1)
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

A fost o seară specială ieri în București. Nume mari din rândul scriitorilor și din cinematografie s-au reunit la Hotel Marshal Garden pentru a sărbători cei 30 de ani împliniți de Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România. Printre invitați s-a numărat și colegul nostru Victor Nafiru.

Emoții, bucurie, împlinire și recunoștință. Așa ar putea fi rezumată gala aniversară a Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România, prilejuită de împlinirea a 30 de ani de la înființare. Artiști din domenii diverse, proveniți din întreaga țară, s-au reunit cu această ocazie la Hotel Marshal Garden din București. Întâlnirea a fost prezidată de președintele UARF, Ioan Cărmăzan.

publicitate online in ziar Express de Banat

uarf gala aniversara

Invitat la eveniment a fost și colegul nostru, jurnalistul și scriitorul Victor Nafiru. Diploma i-a fost înmânată pentru atitudine civică și pentru romanul „Boschetarul”, publicat în anul 2017, la Editura Gordian din Timișoara.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

victor uarf (2)

Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România – UARF a fost înființată în anul 1992, președinte fiind încă din acel moment regretatul regizor Sergiu Nicolaescu. Odată cu trecerea sa în neființă, în ianuarie 2013, funcția a fost preluată de Ioan Cărmăzan (regizor, scenarist, scriitor şi prof. univ. dr.), cel care conduce Uniunea și astăzi.

UARF are în prezent peste peste 300 de membri – autori și realizatori de film.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/