Felicitări, Victor Nafiru! Colegul nostru, invitat și premiat în cadrul galei Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România

victor uarf (1)
po 1000x100px (4)

A fost o seară specială ieri în București. Nume mari din rândul scriitorilor și din cinematografie s-au reunit la Hotel Marshal Garden pentru a sărbători cei 30 de ani împliniți de Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România. Printre invitați s-a numărat și colegul nostru Victor Nafiru.

Emoții, bucurie, împlinire și recunoștință. Așa ar putea fi rezumată gala aniversară a Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România, prilejuită de împlinirea a 30 de ani de la înființare. Artiști din domenii diverse, proveniți din întreaga țară, s-au reunit cu această ocazie la Hotel Marshal Garden din București. Întâlnirea a fost prezidată de președintele UARF, Ioan Cărmăzan.

uarf gala aniversara

Invitat la eveniment a fost și colegul nostru, jurnalistul și scriitorul Victor Nafiru. Diploma i-a fost înmânată pentru atitudine civică și pentru romanul „Boschetarul”, publicat în anul 2017, la Editura Gordian din Timișoara.

victor uarf (2)

Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România – UARF a fost înființată în anul 1992, președinte fiind încă din acel moment regretatul regizor Sergiu Nicolaescu. Odată cu trecerea sa în neființă, în ianuarie 2013, funcția a fost preluată de Ioan Cărmăzan (regizor, scenarist, scriitor şi prof. univ. dr.), cel care conduce Uniunea și astăzi.

UARF are în prezent peste peste 300 de membri – autori și realizatori de film.