FC Caransebeș așteaptă replica echipei CSM Râmnicu Vâlcea!

Pe fotbaliști îi așteaptă mâine, de la ora 15.00, o etapă dificilă ținând cont că întâlnesc o echipă agresivă care se va cantona în apărare și se va baza pe atac.

Pentru ca punctul de la Mioveni să aibă valoare trebuie să producă puncte, este de părere antrenorul secund Alin Paleacu. „Ne aflăm pe o pantă ascendentă pe care sperăm să o menținem cât mai mult. Trebuie să recunosc că va fi foarte dificil pentru că avem și doi eliminați plus antrenorul principal Alin Artimon, care la Mioveni a primit eliminare din partea arbitrului principal și care la acest meci va susține și coordona băieții din tribună. Sancțiunea se va stabili de Federație joi, 19 martie. Ținând cont că jucăm acasă vreau să prestăm un joc bun și la final victoria să fie de partea noastră. Trebuie să gestionăm foarte bine situația, pentru că se acumulează oboseala. Sunt 3 meciuri în 7 zile, astfel că e dificil. Jucători accidentați nu avem, din contra, a revenit Stoianof și sperăm că va ajuta echipa”, ne-a declarat antrenorul secund Alin Paleacu, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi.

banner 970 x 250

Comments

 1. GUGULANU says:

  Batem pe valcea dupa merem la tiganii de la resita sai omoram si la propriu si la figurat fraierilor aveti grija ca intram pe sectroul vostru si va macinam va rupem capetele la voi acas! va dam muie

 2. Brigate Lunca says:

  CEI BA LINKY ITI ESTE FRICA SA ITI LASI NUMELE LA COMENTARIU ? VA ASTEPTAM CU MARE DRAG LA RESITA.

 3. FloriN L says:

  Voi si batutu :))) abea va taraiti pe drum si veniti la oras cu aere in cap de oras. O sa plecati cu capu gol si cu coada intre picioare

 4. ultras resita says:

  BL nu trebuie bagat in seama amaratul ala din Caransebes

 5. Ultras Resita says:

  Vă asteptăm sambata la Resita,Muie Balta – Muie Caransebes !

 6. suporter resita says:

  vor veni cu toata jandarmeria dupa ei

 7. Observati cum scrie gugulanul care ne asociaza cu tiganii. “Sai omoram”…
  Bai gugulane sa stii ca noi nu suntem tigani iar tu nu pari mai destept daca NU pui cratima acolo udne trebuie. Deci in concluzie cred ca tu esti singurul tigan de aici, imi pare rau ca nu stiu exact care tigan esti la cat de multi sunteti.

 8. ma pis pe toții țăranii din caransebes says:

  Va-ti dorii si voi ca sa fiți ca noi peste 10 ani veți fi tot TARANI!!!! Reșița sa pisat si se va pisa pe voi!!!!

 9. liviu says:

  Sunt din Caransebes si e normal sa nu imi convina ce injurii se aduc catatenilor din Resita si Caransebes printre cetatenii din Caransebes aflandu-se si copii mei iar printre cetatenii Resitei aflandu-se tatal si fratele meu…sunt unii care alimenteaza cu ura o rivalitate sportiva care ca si traditie este de partea resitenilor.se pare ca nu mai este nimic de facut pentru a indrepta lucrurile…din pacate..!!!

 10. hmmm says:

  Cornelia…echipa nu poate in acelasi timp sa se cantoneze in aparare si sa se bazeze pe atac…!!!!

 11. hmmm says:

  fotbalistic Resita este peste Caransebes,dar atestarea documentara confirma faptul urmator:Caransebes exista cu multi ani inaintea Resitei …Caransebes 1289-Resita 1673…!!!!

 12. GUGULANU says:

  noi santem balta magica . inc-odata va zic ca v-a batem sambata atat pe teren cat si in tribuna venim peste voi si n-e sugeti pulile la toti din caransebes chiar daca o sa fim suspendati dupa macar a meritat vam dat la muie

 13. magica balta says:

  astazi am castigat cu valcea 1-0,sambata castigam cu 3-0 lejer! GUGULANU bine ca le-ai zis sa fie pregatiti nu dupa sa nu zica ca nu i-am anuntat avem coloana vertebrala suntem MAGICI!

 14. Brigate Lunca says:

  Deja tremuram. Nu o sa ne mai prezentam la meci ;; ) =))))))))))))))))

 15. GUGULANU, daca folosesti si pe mesaje de tip banner gramatica care o folosesti si aici, nu o sa va lase jandarmeria sa intrati cu ele pe motivul ANALFABETI, invatati sa scrieti corect, dar ce sa cer de la un tigan…

 16. grn1996 says:

  Sunati la 112 din timp si spuneti la dispecerat sa fie o ambulanta la kilometrul 8, o sa aveti nevoie!

 17. Gusca says:

  Chiar nu se merita sa bagam in seama ce spun astia