Fațada unei școli din Timiș, reabilitată și iluminată arhitectural cu 800.000 de euro

scoala sannicolau

Fațada Școlii Gimnaziale Nr. 1 din orașul Sânnicolau Mare urmează să fie reabilitată, iar apoi iluminată arhitectural, în cadrul un proiect european în valoare de aproape 800.000 de euro. Primăria caută constructor pentru realizarea lucrărilor.

Primăria orașului Sânnicolau Mare, din județul Timiș, a lansat în această săptămână o licitație publică cu scopul găsirii unei firme care să reabiliteze fațadele Școlii Gimnaziale „Theodor Bucurescu” Nr. 1. De asemenea, reprezentanții primăriei doresc să cumpere o instalație de iluminat arhitectural.

Contractul cuprinde lucrări de reabilitare a fațadelor și achiziția de instalație de iluminat arhitectural. Se vor contracta astfel: lucrări de construcții și instalații aferente obiectivului de investiții, inclusiv lucrări de infrastructură, lucrări de arhitectură, lucrări de consolidare a coșului de fum existent, lucrări de reabilitare a fațadelor, lucrări de instalații electrice, lucrări de montaj echipamente de instalații electrice interioare și exterioare; achiziția de utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj, echipamente instalații iluminat arhitectural”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Valoarea totală estimată a contractului este de aproape 800.000 de euro, cu TVA inclus, proiectul fiind finanțat prin Programul Operațional Regional. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 06 august, la ora 15.00.