Față-n față cu trecutul. ASU Politehnica încheie anul cu un meci cu Energeticianul, echipa fostului antrenor al alb-violeților

Pentru ASU Politehnica, ultimul meci din 2018 se va juca acasă, pe Stadionul Știința, cu Energeticianul Petroșani, echipa antrenată de Bogdan Andone, care în urmă cu un an pregătea echipa suporterilor. Va fi greu pentru timișoreni, cărora le vor lipsi nouă jucători: Murariu, Nicolescu, Cherecheș, Poparadu, Schieb, Ghinescu, Popescu, Velici și Bănică.

Cosmin Petruescu a spus că a colaborat în ultima perioadă cu Bogdan Andone. „Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar în același timp, suntem optimiști și trebuie să obținem toate cele 3 puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o serie de jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronul, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate. Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații despre adversari pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizata acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a precizat antrenorul Politehnicii.

Ionuț Plămadă spune că victoria ar da alt moral jucătorilor înainte de vacanță. „Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar în același timp, suntem optimiști și trebuie să obținem toate cele 3 puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o serie de jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronul, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate. Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații despre adversarii pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizat acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a precizat atacantul.

Dragoș Cojocaru a punctat și faptul că jucătorii vor să își ia o revanșă în fața suporterilor. „Va fi un meci destul de greu având în vedere și condițiile. Terenul va fi un pic înghețat. Dar sperăm să ne facem treaba cât mai bine și să luăm cele 3 puncte. Știm situația lor de acolo, dar au în continuare o echipă bună. Avem o revanșă de luat în fața lor și asta trebuie să facem. Trebuie să ne revanșăm față de suporteri și să câștigăm”, a spus fundașul.

Meciul de pe Stadionul Știința începe sâmbătă, la ora 14 și nu e televizat.