Faţă-n faţă cu istoria, pe frontul de la Sebeş

explo 1000x200

HC Caraş-Severin îşi poate asigura încă de astăzi prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale dacă va învinge, în meciul al doilea al turneului de baraj de la Sebeş, CS U Suceava.

 

Aihan Omer a pregătit ca un veritabil psiholog meciul cu CSM Călăraşi, echipă de care se temea toată lumea, şi HC Caraş-Severin a luat o opţiune serioasă pentru a rămâne pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Cu un buget fabulos pentru o echipă de liga secundă, CSM are o adevărată colonie de jucători care au evoluat până nu demult pentru Reşiţa: Pârâianu, Tucanu, Popovici, Vizhbovskyy şi portarul Iulian Andrei. Pe bancă, altă cunoştinţă de-a noastră, profesorul Sabin Dacău.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644910778342″]

Au fost în joc ambiţii deosebite, mai ales de partea ex-reşiţenilor, care şi-ar fi dorit să demonstreze că poate ar fi meritat să se facă mai multe eforturi pentru rămânerea lor la HC Caraş-Severin. Miza a fost şi ea uriaşă, astfel că a rezultat un joc foarte disputat, cu dueluri extrem de tari. Nimeni nu s-a menajat, chiar dacă faţă în faţă s-au aflat prieteni vechi, cum e cazul lui Petrea şi Pârâianu, de exemplu. Primul a ajuns la spital după meci, pentru a efectua nişte investigaţii la coastele în care s-a oprit cotul lui Rică. Din fericire, nu e nimic grav şi interul nostru va putea juca astăzi împotriva moldovenilor. În schimb, sunt şanse foarte mici pentru ca Ilie Vaidasigan să se afle pe teren, ceea  ce reprezintă o pierdere grea, Aihan Omer fiind obligat să improvizeze deoarece soluţiile sale sunt mai mult decât limitate.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644909549881″]

Antrenor cu mare experienţă, Aihan Omer a ştiut că un astfel de meci cum a fost cel cu CSM Călăraşi nu-l poate câştiga decât echipa cu nervii mai tari şi şi-a mobilizat excelent elevii. Înaintea meciului a lucrat doar pe plan psihologic, iar asta s-a văzut în teren. HC Caraş-Severin a făcut ieri poate unul din cele mai bune meciuri ale sezonului şi a demonstrat încă din debutul acestui turneu de baraj că locul Reşiţei e în Liga Naţională. Astăzi, de la ora 17, HC Caraş-Severin întâlneşte CS U Suceava, echipă care a învins în primul joc divizionara A, HC Argeş Piteşti. „Am câştigat un meci, urmează altele două la fel de importante. Trebuie să rămânem la fel de conectaţi, să jucăm cu aceeaşi determinare şi atunci va fi bine”, a spus Aihan Omer.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644871780056″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644926204175″]

 

Rămâneţi pe expressdebanat.ro pentru LIVE TEXT, de la meciul HC Caraş-Severin – CS U Suceava, începând cu ora 17.00!