Fără voință, Lupacul părăsește Cupa României

Voința Lupac a ieșit miercuri din Cupa României, după doar un meci disputat în faza națională a competiției. Elevii lui Boșco Vișatovici s-au chinuit cu o echipă formată din mulți juniori, unii chiar de 15 ani.

Câștigătoarea fazei județene a Cupei României a început bine meciul, și-a creat ocazii și chiar a introdus de două ori mingea în poarta adversă, însă golurile nu au fost validate pe motiv de ofsaid. Iar când oaspeții au rămas în zece jucători, după ce Marius Toma a văzut cartonașul roșu, lucrurile păreau a merge în favoarea Lupacului. Numai că Mama Mia Becicherecu Mic a fost echipa care a deschis scorul, în minutul 30, prin Claudiu Matiș. Nu trec decât opt minute și Artur Oncică își transformă adversarii în jaloane și este oprit prin fault în careu. Penalty-ul este executat cu siguranță de Liviu Străin și la pauză era 1-1.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669211720694″]
La șapte minute de la reluarea partidei, Voința trece în avantaj, după golul marcat de Cosmin Nicola, cu un șut cu stângul, pe jos, din afara careului. Bucuria nu a durat mult, Matiș a realizat „dubla” în minutul 70, iar șase minute mai târziu Zoran Radu a executat impecabil o lovitură liberă lateral stânga, de la aproximativ 25 de metri, lăsându-l fără replică pe Flavius Toader. Același goalkeeper care în prima repriză, la 0-0, avusese o intervenție spectaculoasă.

leader board 728 x 90 px

Conduse din nou, gazdele au atacat continuu, sub presiunea timpului care se scurgea nemilos. Văzând că gluma se îngroașă, pe teren a intrat și Boșco Vișatovici, însă antrenorul oaspeților și-a trimis imediat un jucător să-l marcheze în permanență pe antrenorul Lupacului. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final și Voința Lupac a pierdut cu 2-3 pe propriul teren în fața unei formații de Liga a III-a, Mama Mia Becicherecu Mic, alcătuită din mulți juniori, de la școala de fotbal a lui Marcel Băban.
A arbitrat Alexandru Dan Gornic, asistat de Sebastian Pantea şi Alina Mihoc, toți din Arad.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672176882256″]