Fără vacanță! Toate grădinițele din Lugoj vor fi deschise în perioada care urmează

Părinții micuților care frecventează învățământul preșcolar în grădinițele din Lugoj au primit o veste bună. Toate grădinițele din municipiu rămân deschise, chiar dacă este vacanță.

Astfel, având în vedere că la Lugoj incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează în ultima perioadă la valori cuprinse între 3,5 și 4 la mia de locuitori, în urma numeroaselor solicitări primite de la părinți, toate unitățile de învățământ preșcolar din municipiu vor oferi posibilitatea de a fi frecventate în continuare de către copii. Decizia a fost luată după discuția primarului Claudiu Buciu cu directorii unităților de învățământ din oraș, administrația locală angajându-se să sprijine financiar grădinițele cu probleme.

Grădinițele care rămân deschise au obligația de a respecta cu strictețe măsurile de igienă, curățenie și dezinfecție, precum și toate regulile de protecție individuală stabilite prin Ordinul comun 3235/93 din 4.02.2021, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.