Fără săpături în trecut! Consilierii locali PNL din Caransebeș nu acceptă ca Felix Borcean să aibă corp de control!

Liberalii din Consiliul Local se tem de înființarea unui corp de control al primarului Felix Borcean, sau pur și simplu nu-i văd rostul. Edilul Caransebeșului a fost susținut în demersul său de către grupul social-democrat, care a declarat că dorește să afle toate „matrapazlâcurile” din Primărie.


Liderul grupului PSD Florin Bogdea a întrebat retoric de ce le este frică liberalilor de înființarea acestui corp de control… Pentru că se vor găsi nereguli în primărie?

Motivele liberalilor au fost simple: există deja un audit în Primărie care are rolul de control, de ce ar mai trebui un nou control pentru care să se cheltuiască bani frumoși pe salariile celor doi angajați, care vor depăși salariul city managerului Andrei Ungur. Aceștia au reamintit că unul dintre motivele desființării postului de city manager a fost acela că salariul lui Ungur atârnă greu la buget.

Felix Borcean s-a arătat nemulțumit de faptul că liberalii, și în special viceprimarul Marius Isac, nu l-au susținut în demersul său, la niciun proiect inițiat de el…, nici la cel privind propunerea de angajare a unui avocat în spețele mai grele ale Primăriei, Isac specificând că nu este nevoie de avocat atâta timp cât există compartiment juridic în cadrul Primăriei.