Fără șanse la dezertări politice! Primarul Lugojului, trimis să aibă grijă de nepoți

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Organizația județeană Timiș a partidului Pro România nu-l vrea pe primarul Francisc Boldea în partid, dacă acesta ar îndrăzni să ceară „azil politic” în formațiunea condusă de fostul militar lugojean Victor Ponta.

Deși este cunoscută relația apropiată dintre primarul Francisc Boldea cu fostul premier și șef al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, edilul-șef al Lugojului este contrat chiar de la „județ” de către deputatul Adrian Pau, președintele Pro România Timiș. Acesta nici nu vrea să audă ca liderul social-democraților din Lugoj să schimbe tabăra și să treacă în cea a prietenului Victor Ponta. Ba mai mult, îl sfătuiește pe actualul primar că ar fi cazul ca, în sfârșit, să se îngrijească de nepoți. „Domnul Boldea are nepoți! Și să știți că nimic nu e mai plăcut și mai frumos în viață decât să ai grijă de nepoții tăi. Și asta v-o spun de la părinții mei și am convingerea că și domnul Boldea își dorește să aibă grijă de nepoții lui. Poate îi duce la Spa”, a declarat Adrian Pau.

1000x100 casa brutarului

La Lugoj, la alegerile europarlamentare, partidul Pro România a obținut peste 7% și este deschis atragerii de noi membri, în special nemulțumiți din PSD, însă spun aceștia, nu orice fel de membri, ci doar persoane care au arătat de-a lungul timpului că au caracter și sunt buni pentru o formațiune care a pornit încurajator în prima încercare politică importantă. De partea cealaltă, PSD se află în cădere liberă după șocul suferit în 26 mai și tot mai mulți își îndreaptă privirea către alte partide. Cum ALDE nu mai e o variantă, după capotarea lamentabilă la europarlamentare, varianta ar fi Pro România, partid clădit pe partea de centru stânga și pe umerii foștilor social-democrați. Cum ultimul cuvânt vine de sus, în caz de nevoie, ginerele fostului ministru Ilie Sârbu probabil nu va ține cont de părerile timișoreanului Adrian Pau și va deschide porțile mai multor nemulțumiți din municipiul de pe Timiș.

expres banat 1000x100 (2)