Fără milă în ring! Reșițenii au dat lovitura la Centura Transilvaniei!

Doi componenți ai Centrului Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Reșița s-au remarcat la Centura Transilvaniei. Ambii sunt reșițeni și au fost cei mai tari din ring la turneul de la Cluj-Napoca.

Pugiliștii din Centrul Olimpic din municipiul de pe Bârzava au fost invitați în Ardeal la Centura Transilvaniei și au făcut furori în ring. Experiența acumulată până acum, la diverse competiții, i-a fost de mare folos lui Daniel Anca, un mister KO în devenire, după ce s-a specializat în victorii înainte de limită. Locul 5 în luna iunie, la primul Campionat European din cariera sa, Daniel Anca a fost invincibil la Centura Transilvaniei. Și-a dat seama și antrenorul său de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, Gheorghe Radu, mai ales după primul meci, câștigat prin KO. Iar Costel Ruță, la categoria 46 kg, și-a luat revanșa în fața adversarului pe care arbitrii l-au văzut câștigător în primăvară, la Cupa României.

“S-a făcut dreptate, după ce la Cupa României arbitrii l-au văzut învingător pe sportivul de la Călărași. În privința lui Daniel Anca, la categoria 80 kg, nu am avut emoții. Și-a învins primul adversar prin KO”, a precizat antrenorul Gheorghe Radu.
Daniel Anca și Costel Ruță se pregătesc acum pentru participarea la Campionatul Național Individual din toamna acestui an.