Fără cozi la pașapoarte în Caraș-Severin! Prefectura a pus în funcțiune sistemul de programări online

Nebunia iscată în țară la ghișeele pentru depunerea actelor în vederea eliberării pașaportului este evitată în Caraș-Severin. Prefectura anunță că a pus în funcțiune sistemul de programare online, astfel că solicitanții pot vedea în ce zile ma există locuri disponibile și își pot face o programare pentru data convenabilă.

Începând de vineri, 16 iunie, Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Caraş-Severin pune la dispoziţia cetăţenilor care doresc eliberarea unui paşaport, un sistem de programări online, pentru a scurta timpul de aşteptare la ghişeu. Astfel, accesând link-ul http://ghiseulonline.ro/portal/carasseverin/prefectura/psonline.nsf/Programare?OpenForm&TipProgramare=Pasapoarte, care poate fi găsit pe pagina oficială a Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, www.prefcs.ro, solicitantul are posibilitatea alegerii datei în care doreşte să se prezinte pentru depunerea documentelor, din intervalul disponibil (culoarea verde). Odată efectuată rezervarea, aplicaţia nu va mai permite o alta decât după expirarea acesteia.
„Solicitanţii se vor prezenta la ghişeu la data și ora menționate la primirea confirmării, având toate documentele necesare operațiunii. Informaţii despre documentele necesare se regăsesc pe site-ul instituţiei, la secţiunea PAŞAPOARTE”, informează Prefectura județului Caraș-Severin.

Programarea se anulează dacă solicitantul nu se prezintă la ora stabilită sau dacă în locul lui trimite o altă persoană. Programarea poate fi decalată cu maximum 10 minute.

De asemenea, programări pentru eliberarea paşapoartelor se pot face şi la ghişeul de la sediul serviciului situat în Reşiţa, str. Gratz, nr. 3-5, cu intrare pe Str. Moise Groza, nr. 2-4, însă doar pentru ziua în curs, în limita numerelor de ordine disponibile.

Sursă foto: Gazeta Dâmboviței

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/