Fără bazin olimpic, dar cu medalie la Campionatul Național de Înot de la Bacău!

La Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori organizat în Bacău și încheiat recent, Timișoara „a scos capul”. Concret, sportivul Cosmin Lancea a reușit să urce pe podium, cu o medalie de bronz la seniori, după o perioadă mare de recul a acestui sport în capitala Banatului, mai ales din cauza lipsei infrastructurii.

Cosmin Lancea a fost pe locul 3 în proba de 50 de metri masculin. Înotătorul legitimat la CSM Timișoara a cucerit medalia cu timpul de 00:29:77 de secunde. În aceeași probă a seniorilor, pe locurile 5 și 6 au fost alți sportivi timișoreni. Este vorba de Rareș Gheorghe Tănăsie, legitimat la CSȘ 1, respectiv de Radu Văipan, de la CSM Timișoara. La competiția din Bacău au participat cele trei mari cluburi timișorene: CSM Timișoara, CSȘ 1 și Aquasport.

Pe lângă medalia de la seniori, timișorenii au avut prestații onorabile și în probele pentru tineret și juniori. Este vorba de sportivi precum Daria Huma de la CSȘ 1, Letiția Andreea Motoș, Samira Alexandra Ahmad sau Carina Notingher, ambele de la Aquasport, la feminin, sau Rareș Gheorghe Tănăsie, la masculin.

Sursă foto: municipiulbacau.ro