Fără asigurare auto și cu țigări de contrabandă

Acțiunile de combatere a contrabandei cu țigări la frontierele cărășene scot la iveală inventivitatea traficanților de țigări. După ce că nu avea dreptul să circule cu autoturismul respectiv, șoferul ascundea în mașină și numeroase țigări de contrabandă.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin au descoperit, într-o mașină oprită pentru alte nereguli, ascunzători bine mascate ce conțineau peste 400 de pachete de țigări.

La volanul mașinii cu numere de Spania se afla o româncă de peste 40 de ani. Mașina, oprită pentru verificarea asigurării auto obligatorie, ce era expirată, era ticsită de țigări de contrabandă. „ La controlul fizic efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 404 pachete de ţigări de provenienţă R.Serbia, de diferite mărci, disimulate în locaşuri special amenajate, în pragurile din spate”, a declarat Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin.

tigari in masina

În urma descoperirii, polițiștii de frontieră au indisponibilizat mașina, iar șoferului i s-a întocmit lucrare penală pentru cele două infracțiuni comise, de contrabandă cu țigări și de conducerea autoturismului fără drept de circulație în țară.