Fără animale abandonate pe străzi! La Moldova Nouă se face curățenie prin sterilizare!

explo 1000x200

Moldova Nouă găzduiește o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din oraș. Administrația locală încearcă astfel să reducă numărul de animale abandonate pe străzile orașului.

„Dacă v-ați săturat de imagini dezolante cu pui alergând printre mașini sau aruncați în pungi, ajutați ca un număr cât mai mare de câini să ajungă la sterilizat!” este îndemnul Primăriei Moldova Nouă. Instituția organizează o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor din oraș. Aceasta se va derula în perioada 30 mai – 2 iunie, în fosta clădire BCR. Timp de 4 zile, între orele 9.00 și 18.00, doritorii sunt așteptați cu animalele pentru a fi sterilizate.

„Acest program dorește să contribuie la stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor fără stăpân, prin reducerea abandonului puilor nedoriți pe stradă. Controlul și eliminarea posibilității înmulțirii este singura modalitate prin care putem ține sub control populația canină și felină, iar numărul animalelor fără stăpân poate fi redus în timp”, susține administrația locală.

Programările se fac la numărul de telefon 0763 886 117.