Fanii lui Adi Petrea nu mai au răbdare!

explo 1000x200

Echipa de ligă secundă HC Adrian Petrea a obţinut o nouă victorie categorică în campionat, 39-28 (20-10), cu CS U Politehnica Timişoara.

Trupa fostului internaţional român defilează în Divizia A în ciuda faptului că se află la sezonul de debut sau că de multe ori are în teren jucători foarte tineri. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seară, când roş-albii s-au impus fără probleme în faţa Timişoarei. Victoriile lipsite de orice fel de suspans au alimentat şi mai mult nerăbdarea fanilor, care au început să-şi exprime dorinţele prin bannere afişate la adresa handbaliştilor şi conducerii clubului. Iubitorii handbalului din Reşiţa vor neapărat promovarea în Liga Naţională, pentru că HC Adrian Petrea nu prea are ce demonstra într-un eşalon secund destul de modest şi mult sub potenţialul lui Rohozneanu şi al celorlalţi.

Adi Petrea tratează lucrurile profesionist, nu se hazardează în declaraţii şi preferă să menţină concentarea în rândul elevilor şi colegilor săi. „S-a văzut puţin diferenţa între garnitura mai tânără şi jucătorii cu experienţă. A fost un joc bun, înaintea meciului cu U Cluj şi derbiului cu echipa de ligă a Timişoarei, din Cupa României. Am văzut dorinţele fanilor, dar mai e o perioadă lungă de campionat, îmi doresc foarte mult să atragem mai mulţi spectatori la meciurile noastre”, a declarat Adi Petrea.