Familia de rățuște s-a reinstalat pe lacul din parcul de la Iulius Town

Principala atracție a Iulius Gardens, o familie de rățuște, a revenit pe lac, iar copacii și florile din zonă se pregătesc să se îmbrace din nou în culorile primăverii. 

Cuplul fermecător de rațe sălbatice, împreună cu boboceii săi, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens. Micile înaripate animă zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevărat show pentru copiii, părinții sau bunicii care vin special să le vadă.

Întâlnirea cu familia de rățuște oferă, pe lângă bucuria de a le revedea, și prilejul unei plimbări pe aleile din parcul Iulius Town. Grădina din centrul orașului este o oaza naturală, unde revin cu drag și „chiriașii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de înaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, și a crescut sub privirile timișorenilor.

leader board 728 x 90 px

„Oaspeții au o dietă sofisticată și primesc zilnic semințe pentru păsări. Astfel că recomandarea noastă, pentru a le menține sănătatea, este să nu le hrăniți. Pentru îndrăgostiți, plimbarea poate avea ca destinație una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savurează-ți cafeaua sau preparatul favorit împreună cu jumătatea ta, într-un cadru special!.”, transmit cei de la Iulius Town.