Fabrică nemțească la Slatina Timiș! Cifră de afaceri: 2 milioane de euro pe an!

Insistențele primarului Gheorghe Roma au dat rezultate, la intrarea în comună încep lucrările pentru ridicarea unei fabrici în care se vor produce piese auto pentru piața germană!

Modernizarea intrării în Slatina Timiș pe care administrația publică o are în plan va fi ajutată și de o investiție privată, care, în plus, va da de lucru la vreo 20 de oameni și va aduce bani frumoși bugetului local. „L-am convins pe băiatul fostului primar de la Brebu Nou, care are o fabrică de construcții metalice în Germania și una la Constanța, să investească la noi în comună. Îl atrage zona, la origini se trage de aici, suntem în faza în care așteaptă să-i dăm autorizație de construcție. Va construi o făbricuță cu 20 de locuri de muncă, dar va avea o cifră de afaceri de 2 milioane de euro pe an. Totul e automatizat. Cumpără oțel din Serbia și produce piese pentru mașini. Are o fabrică de genul ăsta și în Germania. Putem spune că e un investitor german, plecat înainte de Revoluție. Se apucă de treabă în primăvară, a adus deja materialele. A stat destul după noi. Acolo e o zonă industrială pe care o avem cuprinsă în  PUZ, dar am avut probleme la Consiliul Județean, prima dată ne-au respins și am refăcut PUZ-ul”, a declarat pentru expressdebanat.ro primarul Roma.

Și veștile bune nu se opresc aici. Același investitor a concesionat deja teren și vrea și o fabrică de sucuri din fructe.