Fă schimb de experiență cu toată lumea de pe glob în cea mai mare școală de vară din Europa!

Poate că școala de vară a devenit o tradiție pentru tine! Dacă ai avea ocazia să te întâlnești cu studenți ca tine, doar că din altă parte a lumii, ai accepta? Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara îți oferă o ofertă de nerefuzat pentru vara 2020!

CCIAT Timiș este partener național al Programului EIT Climate-KIC, cea mai mare școală de vară de inovație și antreprenoriat din Europa care reunește tineri studenți și profesioniști din întreaga lume. Prin programul The Journey („Călătoria”), organizatorii oferă tinerilor cunoștințe despre schimbările climatice și le oferă abilități prin care să inoveze antreprenoriatul și piața de afaceri. Echipa de îndrumători este formată din lectori, profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes.

Cum se desfășoară școala de vară?

Programul este full-time, iar timp de 4 săptămâni, cei care participă au șansa să formeze o comunitate strânsă, care să ajute la salvarea mediului. The Journey 2020 are loc în perioada 28 iunie – 25 iulie și 2 – 29 august, în 22 de orașe din Europa, unde vor funcționa 10 școli de vară, fiecare formată din 40 de persoane. Fiecare participant va călători în 3 orașe diferite, de unde vor beneficia de experiența și cunoștințele experților și partenerilor programului. La finalul programului, toate școlile paralele de vară se vor reuni într-o locație comună unde își vor dezbate ideile și vor crea o viziune comună pe care să o implementeze.

Cum mă înscriu?

Ai nevoie de o cerere pe care o vei depune la sediul CCIAT. Limita este 17 februarie, iar participarea este gratuită! Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC la CCIA Timiș stă la dispoziția celor interesați, la numărul de telefon: 0721 896 961 sau la adresa de e-mail: cbadulescu@cciat.ro. Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org.

Programul de vară are loc de 10 ani și a găzduit peste 3.000 de persoane și a generat peste 400 de idei de proiecte și afaceri. În 2019, în program au fost reprezentate 60 de naționalități.

„The Journey îți schimbă perspectiva! The Journey îți schimbă viața! Suntem convinși că TU poți schimba lumea!”