Extensiile de gene – noul trend în industria de beauty

Cursuri autorizate internațional de aplicare a extensiilor de gene și în Caraș-Severin, din martie, la „Bulinutza Extensii de Gene”! 

Cum în ultimul timp piața extensiilor de gene fir cu fir din România a explodat, Alina Pușcău, sau cum o știe lumea „Bulinutza”, tehnician extensii gene din Reșița, care oferă acest serviciu înca din 2014, a hotărât că e vremea ca acest segment al serviciilor de beauty din zonă să fie supus unui proces de înțelegere, conștientizare și reeducare atât a clientelor care cumpără acest serviciu, dar și a tehnicienelor care oferă acest serviciu de beauty. 

Mai întâi trebuie să știm că aplicarea extensiilor semi-permanente de gene NU afectează genele naturale, oferind un look mai dramatic decât mascara și mai natural decât gene false. 

Genele suferă un proces permanent de regenerare, astfel încât după o perioadă medie de 3 săptămâni genele naturale cad, crescând altele noi, mici în locul lor. De aici necesitatea de a efectua „retuș” însemnând că se vor adăuga extensii pe genele nou crescute. Aplicarea extensiilor de gene trebuie să fie una personalizată, durează între 2 și 4 ore în funcție de tehnica folosită, fiind un proces ce necesită migală, răbdare și concentrare. De aici rezultă și costul acestor servicii, iar recompensa este satisfacția clientelor, care este pe măsura complexității acestui proces. 

Trainerul Alina Pușcău reprezintă în zona AMA Lash Academy din Constanța, a cărei filosofie este „Profesionalism și pasiune”, fiind sigura academie din România acreditată internațional direct de ABT (Therapists Associated Beauty).

pastedGraphic_1.pngABT (Associated Beauty Therapists) este unul dintre cele mai stricte corpuri de control, atunci când vine vorba de acreditările internaționale, iar diplomele care poartă acreditarea ABT sunt recunoscute în toată lumea. 

Pentru a deveni trainer acreditat de ABT, fiecare aspect al cursurilor predate trebuie inspectat pentru a fi în concordanță cu programele internaționale. Această inspecție are scopul de a oferi viitorilor absolvenți siguranța că programa cursului este una completă și bine structurată. 

Chiar daca în momentul de fatță meseria de tehnician extensii gene nu există în nomenclatorul de meserii, această diplomă în România atestă că dobândiți cunoștinte complete și că sunteți pregătiți pentru a lucra ca technician, deoarece acreditarea ABT este recunoscută și în România. 

Dar dacă profesezi în orice altă țară din lume, exceptând SUA și Canada, diploma acordată în urma absolvirii cursurilor de extensii gene fir cu fir by AMA Lashes Academy este recunoscută. 

Devenind trainer al AMA Lash Academy, Alina Pușcău oferă acum pe lângă calitatea produselor, garantate atât pentru protecția clientelor, cât și a tehnicienelor, și susținerea, sprijinul și implementarea unei programe special concepute pentru a crea o bază, completă și corectă, de informații și de conduită profesională pentru această viitoare meserie. 

Programa de cursuri oferite de Alina Pușcău, prin AMA Lashes Academy, se adresează atât începătoarelor, cât și  tehnicienelor care oferă acest serviciu, existând module atât de cursuri de bază, cât și perfecționări pe diverse tehnici de aplicare a extensiilor de gene. 

Astfel, începând cu luna martie, vor începe următoarele cursuri, susținute de Trainerul Alina Pușcău, ce se vor desfășura în Reșița, str. Mihai Eminescu, nr.4 : 

  • –  Curs de bază 1-2D, cu o durată de 2 zile: în 10-11 martie
  • –  Curs de baza 1-3D, cu o durată de 2 săptămâni începând cu 19 martie
  • –  Curs Russian Volume 2-4D, în 30-31 martie

„Te aștept să îți împărtășesc din pasiunea mea, pentru a-ți prezenta o nouă vocație sau o nouă provocare pentru tine” -Alina Pușcău. 

Informații:
Pușcău Lucia Alina – Trainer AMA Lashes Academy
0745.856.340 (messenger, whatsapp) sau direct pe paginile de Facebook : Cursuri Extensii Gene Caras-Severin – https://www.facebook.com/cursextensiigenecarasseverin/ Bulinutza Makeup Studio – https://www.facebook.com/BulinutzaMakeUpStudio/
Bulinutza Extensii de Gene – https://www.facebook.com/bulinutzalashroomtimisoara/