Express de Banat țintește direct în vârf! Promotor al mediului de afaceri în vestul țării, alături de Elite Business Club! [FOTO/VIDEO]

Atunci când oamenii frumoși fac din pasiune un business, frumusețea se reflectă și în serviciile pe care le oferă. Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an și care vizează mediul de afaceri a avut un real succes marți la Timișoara. Antreprenorii și-au strâns mâna și au vorbit despre activitatea lor, în cadrul unei noi ediții a turneului din acest an, organizat de Clubul Elite Business Women.

Peste 60 de firme din județele Timiș și Arad au spus „da” invitației, cu gândul de a descoperi, de a învăța din experiența celorlalți și de a înțelege suișurile și coborâșurile unei afaceri de succes.

Evenimentul, organizat de cea mai mare companie orientată spre antreprenoriatul feminin din România, s-a desfășurat sub „atenta supraveghere” a cinci speakeri, oameni de succes, care au descoperit formula perfectă de a transforma rutina într-o frumoasă poveste. „Calitățile care te ajută să răzbești într-o astfel de lume sunt simple și clare: curajul, răbdarea și disciplina”, a spus tânăra antreprenoare Diana Amza, speaker motivațional și life coach.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost discursul Andreeei Paul – președintele INACO – cea care a vorbit despre afacerile și meseriile viitorului. „Ce trebuie să înțelegem noi, mai ales cei în calitate de părinți, este faptul că viitorul se află în mâinile copiilor. Copiii nu sunt ai noștri, noi doar le-am dăruit viața. Prezentul suntem noi, iar viitorul, ei. Suntem martorii transformărilor într-o eră digitalizată, robotizată, unde afacerile trebuie resetate, asta dacă se dorește succesul garantat”, a declarat Andreea Paul în discursul său „foarte frumos, plin de feminitate și de încredere, care ne-a trezit la realitate, o realitate tehnologică ce ne va modela viitorul”, așa cum a caracterizat-o una dintre invitatele serii.

Elite Business Women Club este un proiect dedicat îndeosebi femeilor antreprenor și totuși nu este un curent feminist, așa cum a subliniat Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women Club. Spusele acesteia au fost susținute de Adrian Bădescu, cofondatorul clinicii MEDICI`S și președinte al Rotary Timișoara. „Într-o lume încă dominată de puterea masculină, dacă doamnele își doresc să fie cu adevărat remarcate, acestea nu ar trebui să se transforme în niște copii ale bărbaților. Este necesar ca ele să fie sensibile, diplomate și feminine și numai așa vor putea conduce. Prin puterea exemplului și a mărturiilor istorice s-a dovedit de nenumărate ori că sexul frumos a fost cel însetat de cunoaștere, de dezvoltarea personală și cheia marilor succese”, a mai completat Adrian Bădescu.

La Club Incucuboxx, acolo unde a avut loc întâlnirea, au mai fost prezenți și Geta Butar – unit manager al Agenției de Asigurări NN din Timișoara, precum și Iulian Pițigoi – director general PIC Protect, omul de vânzări care a ajuns pe locul I în vânzări din 800 de oameni, aflați în competiție. Iulian Pițigoi a definit business-ul de succes prin: oportunitățile speculate la timp, valori, profesionalism, încredere și consecvență, dar a subliniat și ideea că în orice afacere nu trebuie să uităm de asumarea riscurilor, prospectarea pieței, rezolvarea problemelor cu diplomație și, cel mai important, la final să avem împlinirea de a fi stăpânul propriei vieți.

Toți participanții au avut posibilitatea ca, în cea de-a doua parte a evenimentului, să se prezinte, să își descrie în câteva cuvinte afacerea și modalitatea prin care aceștia aduc plus valoare prin business-ul lor.

Prezentă la această ediție și partener media al acțiunii, echipa Express de Banat a vorbit și ea despre oportunitățile pe care le oferă prin promovarea și creșterea mediul de afaceri din județul Caraș-Severin, cu ajutorul evenimentelor create, al articolelor publicitare, concursurilor și, de asemenea, prin atragerea de investitori într-un județ din care mare parte a populației alege să migreze spre orașele dezvoltate sau chiar în străinătate.

În interviul oferit în exclusivitate pentru Express de Banat, Bianca Tudor a pus în discuție crearea unui astfel de eveniment și în județul Caraș-Severin. Acesta ar urma să fie organizat la finalul lunii septembrie, chiar în municipiul Reșița, fiind invitați să participe cât mai mulți oameni de afaceri din zonă și nu numai. Mai multe despre toate acestea aflați din interviul realizat de Ildiko Szendrei și Alina Dragomir cu Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women Club: