CONCURS Te scoatem în oraş de Mărţişor!

Pentru că toate începuturile sunt frumoase, iar cel de primăvară cu atât mai mult, Express de Banat şi Casa Bănăţeană îţi fac o surpriză. Participă la concursul de pe pagina noastră de Facebook, strânge cât mai multe like-uri şi noi te scoatem la cină de Mărţişor!

Chiar dacă toate capriciile ei ne-au dat peste cap, iarna asta întârziată e pe ducă şi se simte deja în aer o adiere timidă de primăvară. Vestea bună e că 1 Martie e doar la o săptămână distanţă şi putem de acum spera că am scăpat şi de nămeţi, şi de ger. Iar ăsta e un lucru care merită sărbătorit! De aceea, Express de Banat şi Casa Bănăţeană te provoacă din nou la concurs. Intră pe pagina noastră de Facebook şi încarcă pe wall o poză care crezi că simbolizează cel mai bine primăvara. Convinge-ţi prietenii să te voteze şi noi te scoatem la cină! Câştigătorul va fi anunţat chiar pe 1 Martie, la ora 11.00.

Sigur, cu o floare nu se face primăvară, dar o imagine care spune cât o mie de cuvinte te poate face pe tine să petreci o seară minunată. Ce să mai, un mărţişor pe cinste!