Express de Banat, pe podium

Concursul de tir organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin pentru reprezentanţii mass-media, de „Ziua Mărţişorului”, a fost un nou prilej pentru redactorii Express de Banat de a puncta în întrecerea cu colegii de breaslă. De data aceasta, disputa nu a constat în exclusivităţi, ci s-a dat în poligon.

Evenimentul aşteptat cu mult interes de reprezentanţii presei din judeţ este un bun prilej pentru poliţiştii cărăşeni de a-şi exprima aprecierea faţă de buna colaborare cu aceştia. Au luat ţinta în bătaia pistolului nu numai doamnele şi domnişoare, deşi acestea au avut întâietate. Cu câte un pistol Carpaţi şi şase gloanţe în încărcător, 11 jurnalişti s-au aşezat pe aliniamentul de tragere pentru a-şi arăta abilităţile. „Aceştia au avut ocazia să tragă la ţină cu pistoalele Carpaţi, calibrul 7,65 mm, pe care la au în dotare poliţiştii. Participanţii au avut la dispoziţie câte şase gloanţe pentru a demonstra că ştiu să tragă şi cu pistolul, nu numai cu pixul. În fruntea clasamentului şi cel care a câştigat anul acesta cupa a fost Ioan Iliasă de la ziarul Prisma, urmat pe locul II de către Dani Stanciu, de la Express de Banat, iar pe locul III s-a clasat Vasile Neamţu”, a spus Ancuţa Cărbunaru, reprezentantul IPJ Caraş-Severin.
Concursul a fost dedicat în special doamnelor şi domnişoarelor, în fruntea clasamentului sexului frumos situându-se Simona Mara, de la Banat TV. Au urmat-o Laura Piperiu, de la postul regional de radio, şi Lavinia Predescu, de la Jurnal de Caraş-Severin. „Buna colaborare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin cu jurnaliştii, „cimentată” de-a lungul anilor, a făcut ca acest concurs să devină o tradiţie, unde reprezentanţii mass-media îşi pot demonstra şi alte calităţi decât îndemânare în compunerea articolelor şi în anii viitori”, a mai precizat Ancuţa Cărbunaru. Dani Stanciu, redactorul Express de Banat, susţine că nu a cunoscut regulamentul întrecerii, în sensul că nu avea la cunoştinţă că vor fi întocmite clasamente separate, motiv pentru care a cedat deliberat locul I, astfel încât să fie ocupat de o reprezentantă a sexului frumos. Nici noi nu-l credem! A promis însă că, la anul, aduce cupa în redacţie.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629131428768″]