Express de Banat a avut dreptate: Japcă în Valea Domanului! Poliția Economică analizează ofsaidul de sute de milioane!

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a aflat deja concluziile raportului de audit intern efectuat la instituția publică CSM Școlar Reșița și urmează să stabilească dacă răspunderea celor care au administrat clubul este de natură penală sau nu!

Primăria Reșița a alimentat an de an conturile CSM Școlar cu sume impresionante, care au uimit pe toată lumea în condițiile în care părinții celor peste 100 de copii din Valea Domanului au cheltuit bani frumoși pentru echipament, pentru deplasări, cantonamente și cine mai știe ce, iar echipa de seniori a activat în Liga a IV-a, în campionatul județean. Express de Banat a semnalat în mai multe rânduri managementul defectuos, bătaia de joc la adresa banului public și a tras semnale de alarmă că unele sume de bani sunt cheltuite cel puțin suspect. Ei bine, un control efectuat de echipa de audit din cadrul Primăriei Reșița a descoperit mai multe nereguli și, într-un final, o gaură de multe sute de milioane de lei vechi. Asta în final, pentru că inițial situația a fost mult mai gravă, dar unii care s-au simțit cu musca pe căciulă au încercat să mai diminueze proporțiile prejudiciului.

Despre neregulile descoperite la CSM Școlar vom vorbi în zilele următoare, când cei implicați au toate șansele să vorbească în fața organelor de cercetare penală. Lucrătorii de poliție de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au solicitat și primit deja raportul comisiei de audit și urmează să dispună în consecință. „Este adevărat că a fost finalizat auditul. Nu știu de solicitarea celor de la Poliția Economică, dacă există o astfel de solicitare înseamnă că ea a fost făcută către Primăria Reșița”, a comentat Viorel Lolea, președintele CSM Școlar.

leader board 728 x 90 px