Cristian Bobar revine în Valea Domanului. „Reșița e favorită!”

Fostul conducător al grupării din Valea Domanului revine în weekend la Reșița, dar ca adversar. Cristian Bobar prefațează meciul de sâmbătă, care va aduce față în față fosta și actuala sa echipă, CSM Reșița și CNS Cetate Deva.

Actualul președinte al secției de fotbal de la CNS Cetate Deva spune că o vede pe Reșița favorita meciului de sâmbătă din Valea Domanului: „Va fi un meci în care clasamentul arată că Reșița e favorită. Trebuie să fiu realist, clasamentul așa spune. Mi-aș fi dorit ca să ne fi întâlnit în alte posturi și aici mă refer, în ligi superioare. În rest, nu vreau să vorbesc prea multe. Noi ne pregătim, am început modest în acest sezon. A trebuit să refacem infrastructura, am luat-o practic de la zero și credeam că pot să fac să meargă lucrurile mult mai repede. Dar nu e așa simplu. Mă gândeam că pot să construiesc la Liga a III-a o echipă mai repede, dar mai avem mult de muncă.”

„Vreau să văd Reșița în Liga I!”

leader board 728 x 90 px

Cristi Bobar are cuvinte de laudă la adresa Reșiței și e bucuros că a rămas ceva în urma sa. „Îi știu pe foarte mulți dintre jucători, de când eram eu la Reșița. Au trecut șapte ani, erau niște copii micuți. Chiar mă bucur că îi aud că joacă și îi știu de când veneau cu părinții de mână la stadion. Știu că Reșița are un portar foarte bun, Cristi Zimmermann, care e și prietenul meu, am jucat împreună la juniori, am împărțit același vestiar la grupa antrenorului Ovidiu Telescu, atâția ani de zile. Eu mă bucur că la Reșița a rămas ceva în urmă după munca mea, când mă uit pe facebook și văd că oamenii își postează poze cu bustul lui Mircea Chivu. Se vede că am făcut ceva la Reșița. Dar acum sunt profesionist. Pe Reșița îi ajută foarte mult că au galerie, au Guardia lângă ei și contează foarte mult. În condițiile în care pe alte stadioane ale Ligii a III-a e liniște. Dar Reșița merită mai mult. Tot timpul am spus că vreau să văd Reșița în Liga I, cu zece mii de oameni în tribună”, a mai precizat fostul conducător al grupării din Valea Domanului.

Robert Cristian: „Pentru mine e un meci special”

Despre meciul de sâmbătă a vorbit și un fotbalist al echipei din Deva, care a evoluat nu cu mult timp în urmă în Valea Domanului, dar la divizionara secundă Metalul Reșița. Robert Cristian spune că îl așteaptă un meci special: „Cu siguranță pentru mine e un meci special, cu o echipă pe care am iubit-o și o iubesc! La Reșița mi-a plăcut foarte mult, eram apreciați și era și acea galerie minunată!”