Expoziție națională de mobilă la Timișoara, găzduită de Centrul Regional de Afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara va găzdui, timp de patru zile, expozanți naționali de mobilă, care se reunesc în capitala Banatului cu cele mai noi tendințe în ceea ce înseamnă amenajările de interior. 

Expo Mobila Timișoara începe joi, 29 octombrie, de la ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri, vizavi de sala Olimpia. Evenimentul reunește producători români care vor expune și comercializa piese deosebite de mobilier şi o gamă largă de accesorii și decorațiuni. Producătorii vor prezenta machete complete de bucătării, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, biblioteci, dar și piese individuale – garderobe, canapele, fotolii, scaune, uși de interior, mobilier de grădină, mobilier de exterior, materiale pentru amenajările interioare şi exterioare.

Decorațiunile interioare sunt concepute pentru toate stilurile și preferințele, iar cei care vin la expoziție au șansa de a interacționa cu producătorii. Cei interesanți de amenajarea propriei locuințe vor primit consiliere gratuită în materie de design și pot achiziționa pe loc sau pe comandă articolele de mobilier dorite. Se vor oferi și reduceri la mobila achiziționată direct de la producător.

leader board 728 x 90 px

„Expo Mobila Timișoara este o ocazie unică pentru firmele de profil care activează în acest domeniu de a se promova, știut fiind faptul că mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar firmele specializate care vor veni pentru contractare vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător.”, transmit organizatorii Expo Mobila Timișoara.

Intrarea la expoziție va fi liberă, iar doritorii pot face o vizită până în 1 noiembrie, zilnic între orele 10.00 şi 20.00 și duminică până la ora 18.00.