Expoziție în „de-ale mâncării”, la Timișoara!

Vrei să îți deschizi o afacere în industria alimentară sau pur și simplu ești un gurmand declarat? Hai la prima ediție Expo CULINAR & FOOD!

În perioada 4-6 octombrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, SELGROS și World Association of Chefs Societies organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT prima ediție a Expo CULINAR & FOOD.

Expoziția este structurată pe mai multe domenii, după cum urmează: echipamente, tehnologii; produse alimentare și non-alimentare; băuturi alcoolice și non-alcoolice; HORECA; panificație-patiserie-cofetărie; produse de gelaterie și ciocolaterie; produse bio, produse raw-vegan; gastronomie; ingrediente, materii prime; accesorii, ustensile; ambalaje, consumabile.

Pentru prima dată în Timișoara, în cadrul Expo CULINAR & FOOD, se desfășoară: Conventul Național în Gastronomie Timișoara (ediția a doua) și Competiția Națională Cupa Banatului în arta culinară (ediția a treia).