EXPLOZIV. După ce a îngenuncheat PSD, părăsește partidul. Ștefănescu renunță la toate funcțiile publice!

Nicolae Ștefănescu a înregistrat o premieră în politica din Caraș-Severin. Chiar din sediul PSD, din funcția de vicepreședinte al formațiunii, și-a anunțat candidatura la Primăria Reșița în calitate de independent.

Până în momentul de față, liderii social-democrați nu au avut nicio reacție față de decizia luată de unul dintre primii oameni ai partidului la nivel de județ. Potrivit informațiilor de ultimă oră, vicepreședintele PSD Caraș-Severin va renunța în viitorul apropiat la toate funcțiile pe care le deține în partid, dar și la cea de consilier județean.

Nicolae Ștefănescu ar fi deranjat de problemele penale ale membrilor de partid, de criteriile în care s-ar fi împărțit fondurile la nivel de județ, într-o lipsă totală de transparență, dar și de modul în care au fost racolați primarii de comune cu Ordonanța Migrației. Nu a luat decizia mai devreme întrucât se aștepta la o reformă serioasă în partid, dar care a întârziat să apară.

Informațiile sunt neoficiale la momentul actual. Contactat telefonic de reporterii Express de Banat, acesta s-a abținut de la comentarii. „Nu comentez!”, a spus vicepreședintele PSD Caraș-Severin.

Ștefănescu a intrat în PSD pe data de 21 mai 1994, la Bocșa. În prezent, pe lângă funcția de vicepreședinte, mai este și președinte al aleșilor locali.