Experții europeni oferă consultații la Clinicile Medici’s din Timișoara

medicis
explo 1000x200

Un absolvent al Universității de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializat în chirurgia robotică urologică, a ajuns unul dintre experții apreciați în întreaga Europă. Din toamna anului 2021, medicul oferă consultații și evaluări de specialitate pentru Clinicile Medici’s Timișoara.

Doctorul Deliu-Victor Matei a profesat peste un sfert de secol la mari clinici din Italia, precum Institutul European de Oncologie din Milano.

„Originar din Arad și visiting profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie «Victor Babeș» din Timișoara, dr. Deliu-Victor Matei, medic cu înaltă specializare în chirurgia robotică urologică vine, din această toamnă, pentru a fi aproape de pacienții din vestul României care au nevoie de expertiza sa în adenoamenle și tumorile prostatei, ale rinichiului și tractului urinar, chirurgia robotică fiind metoda operatorie de elecție, cu reușite mult superioare, în aceste afecțiuni”, au transmis reprezentanții Clinicilor Medici’s Timișoara.

Astfel, începând această toamnă, Dr. Deliu-Victor Matei oferă lunar consultații și evaluări de specialitate în Clinicile Medici’s Timișoara. Pentru data de 16 septembrie rezervările se pot face prin aplicația Medici’s de pe GooglePlay sau AppStore. De altfel, se poate trimite un email la adresa office@medicis.ro sau se poate suna la numărul 0356.911.

Valoarea unei consultații la experți de nivelul medicului Deliu-Victor Matei la clinici din Austria, Italia sau Germania, oscilează intre 250 și 700 euro, la care se adaugă costurile de deplasare ale unui pacient din România în străinătate.

Valoarea unei consultații la Dr. Deliu-Victor Matei la Clinicile Medici’s din Timișoara este de 600 lei.