EXIT-POLL. Explozie de bucurie în sediul PSD! Victorie categorică, social-democrații fac noul guvern cu ALDE! [VIDEO]

Motiv de sărbătoare pentru social-democrați! Aceștia au obținut un scor covârșitor în fața liberalilor și, în plus, aliatul lor, ALDE, este cotat deasupra pragului electoral, ceea ce înseamnă majoritate pentru formarea noului guvern!

La închiderea urnelor și anunțarea primelor rezultate neoficiale, social-democrații din Caraș-Severin s-au strâns în jurul președintelui Ion Mocioalcă, la sediul organizației județene PSD, exaltând la aflarea scorului obținut în urma votului de astăzi: 45,8%. Asta în timp ce PNL a obținut doar 20,8%, mult sub scorul așteptat de liberali.

Potrivit aceluiași exit-poll, au mai făcut pragul electoral USR – 9,2%, UDMR – 6,7% și ALDE – 6,3%. PMP-ul lui Traian Băsescu se învârte în preajma pragului electoral, prezența în Parlament urmând a se decide abia după aflarea rezultatelor oficiale. PRU, cu 2,5%, nu are nicio șansă să mai facă pragul electoral.

În tabăra cealaltă, este o seară tristă. Adunați la sediul județean al PNL, liberalii s-au declarat nemulțumiți de rezultat, așteptându-se, în mod evident, la un scor mult mai bun.

rezultate PNL alegeri