Există viață și după cancer! Timișorenii, invitați la Crosul OncoHelp

promovare online Timisoara Casa Auto

Este nevoie de aparatură medicală pentru bolnavii de cancer de la OncoHelp, iar timișorenii sunt invitați să participe la crosul organizat și în acest an de centrul de oncologie.

Mai multe saloane ale spitalului de zi OncoHelp din Timișoara trebuie dotate cu aparate performante. Pentru ca scopul să fie îndeplinit, reprezentanții centrului îi invită pe oameni la cea de-a doua ediție a crosului „Există viață și după cancer”. „Îi invităm alături de noi pe toți cei care doresc ca prin mișcare să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de administrare a chimioterapiei și a tratamentelor adjuvante pentru pacienții bolnavi de cancer.”, au transmis organizatorii.

Evenimentul va avea loc duminică, 22 septembrie, cu plecare din Parcul Alpinet Terasa Flora, de la ora 10.00. Înscrierea și ridicarea numărului de participare se realizează la fața locului, între orele 8.00 și 9.50. Donația pentru participare este de cel puțin 30 de lei. Cu banii strânși vor fi cumpărate infuzoare automate.

promovare banner maxagro

Traseul, cu o lungime de 4,2 km, are startul de pe Terasa Flora. Urmează apoi tura pe sub Podul Tinereții, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stâng Bega, traversare Bega pe Podul Decebal, pistă mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din parcul Rozelor, pe sub podul Tinereții, traversare Bega pe Podul Traian se coboară pe pista mal stâng Bega și se va ajunge la finish, pe Terasa Flora. 

Organizat sub deviza „Există viață și după cancer!”, evenimentul a adunat la prima ediție peste 250 de persoane. Fondurile au fost folosite pentru achiziționarea a două infuzoare automate. Persoanele care doresc să participe la acest eveniment, dar nu reușesc să ajungă, pot contribui printr-o donație în conturile bancare ale Asociației OncoHelp: RO65RZBR0000060017201882 – LEI; RO97RZBR0000060017201888 – EURO; Cod swift RZBRROBU Raiffeisen Bank Timisoara.

publicitate tmc 640