Excursie în Rusia!

HC Caraş-Severin nu şi-a propus de la dubla cu Kaustik Volgograd din Cupa EHF decât să elimine costurile pe care le-ar genera o eventuală calificare în faza următoare a competiţiei.

UPDATE
HC Caraş-Severin a pierdut prima manşă cu scorul de 26-31. Pentru echipa noastră au marcat: Grigoraş  – 7 goluri, Vaidasigan – 6, Marta – 5, Starikov şi Turcu – 3, Grozăvescu şi Negru, câte o reuşită. 

Echipa lui Aihan Omer trece prin momente delicate în Liga Naţională, iar două meciuri în două zile, într-un efectiv foarte redus, şi drumul lung până în Rusia sunt tot ceea ce-i mai lipsea. Triplă câştigătoare a trofeului Challenge, Reşiţa a părăsit prematur în ultimii ani competiţiile europene în care a jucat şi nu neapărat pentru că nu s-ar fi ridicat la nivelul adversarilor, ci ca să facă economii la bugetul care nu se poate compara cu cel din perioada în care era asigurat de UCMR. Reşiţenii au preferat să dispute ambele manşe din turul doi al Cupei EHF cu Kaustik în deplasare, soarta calificării putând fi uşor anticipată înainte de startul primului joc.

,,Programul nostru este foarte încărcat. Am avut meci la București, cu CSM, apoi cu HCM, iar astăzi și duminică avem meci cu Kaustik Volvograd, în Rusia. A fost un drum lung, obositor, avem opt jucători de bază, dar încercăm să trecem de această situație”, a declarat Aihan Omer. În lotul deplasat în Rusia se află şi puştiul Ionescu, pivotal de 16 ani promovat de la echipa Liceului ,,Traian Vuia”. Prima manşă e programată astăzi, de la ora locală 16, iar cea de-a doua, duminică, de la ora 14.