EXCLUSIV: Viorel Iana, noul şef al IPJ

După mişcările spectaculoase de pe scena politică, şefii mai multor instituţii publice şi deconcentrate din judeţ îşi fac bagajele. După schimbarea prefectului de săptămâna trecută, începând de astăzi, vom avea şi şef nou la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

 UPDATE 13.10 Grigore Stolojescu a fost promovat
Grigore Stolojescu a fost promovat în funcția de director al Institutului de Studii pentru Ordine Publică. Tot prin ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, comisarul-șef, Stolojescu Grigore, este, de astăzi, împuternicit pentru o perioadă de şase luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Institutului pentru Studii de Ordine Publică. Ceremonia de instalare în funcţie a avut loc astăzi, în această dimineață, la sediul Institutului pentru Studii de Ordine Publică, în prezenţa secretarului de stat chestor principal de poliţie Petre Tobă.
UPDATE, 0ra 12.30 Oficialii IPJ confirmă schimbările din cadrul instituției
Un comunicat al IPJ Caraş-Severin confirmă informaţiile publicate în această dimineaţă de Express de Banat. “Începând cu data de astăzi, 17.04.2012, prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor a fost împuternicit la comanda  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin comisarul-şef Iana Viorel,  şeful Poliţiei Oraşului Oţelu-Roşu. Împuternicirea este pe o perioadă de maxim 6 luni până la organizarea unui nou concurs de ocupare a postului. Comisarul-şef Iana Viorel este încadrat în Ministerul Administraţiei şi Internelor din data de 25.01.1995 şi îşi desfăşoară activitatea la Poliţia Oraşului Oţelu Roşu de la data de 01.04.2010”, se arată în comunicatul IPJ. Grigore Stolojescu a fost avansat primind o funcţie în cadrul MAI, la Bucureşti.

Comisarul-şef Grigore Stolojescu va fi înlocuit astăzi din funcţia de inspector şef al IPJ Caraş-Severin. Dacă iniţial se zvonea că locul îi va fi luat de Decebal Davidoiu, lucrurile s-au schimbat în cele din urmă. În cursul zilei de astăzi, comisarul-şef Viorel Iana, şeful Poliţiei Oţelu Roşu, urmează să fie numit şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Vom reveni cu amănunte!