EXCLUSIV. Universitatea Reșița își blindează poarta! Bianca Dospinescu revine după cinci ani!

Divizionara A de handbal feminin Universitatea Reșița a realizat un transfer important în această iarnă. La echipa pregătită de Cristian Busuioc a revenit portarul Bianca Dospinescu, handbalistă care a mai jucat în trecut cinci sezoane pentru Universitatea. Noua înțelegere este până în vara acestui an, cu opțiune de prelungire.

Cunoscută de iubitorii handbalului ca Bianca Anghelescu, sportiva este soția extremei stânga de la prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița, Florin Dospinescu. Handbalista originară din Drobeta Turnu Severin a mai evoluat în trecut pentru Universitatea Reșița, în perioada 2006-2011, echipă alături de care a sărbătorit promovarea în Liga Națională, la capătul sezonului 2008-2009. Timp de doi ani a apărat poarta Universității în meciurile din primul eșalon, până în 2011. Este și campioană universitară cu echipa Universității „Eftimie Murgu“ din Reșița. Bianca Dospinescu a evoluat ultima oară la Știința Bacău.

„Bianca a semnat până în vară, cu opțiune de prelungire. Ea va intra ușor-ușor în programul de pregătire al echipei, venind din concediul de maternitate. Este o handbalistă cu experiență, de care avem nevoie“, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Bianca Dospinescu completează lista handbalistelor de pe postul de portar pe care mai figurează Delia Roman, Alexandra Popescu și Andra Ioța.