EXCLUSIV. Un autocar plin cu droguri a făcut turul Europei. Zeci de turiști din Caransebeș, ținuți prizonieri în vamă!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O firmă de turism din Timișoara, care le-a promis o excursie extrem de ieftină călătorilor, le-a făcut o surpriză de zile mari turiștilor care s-au aventurat să viziteze Bruxelles-ul și Londra timp de 3 zile, pentru doar 65 de euro de persoană.

Autocarul a ieșit din țară fără probleme, a trecut de granițele mai multor state membre ale UE, până când trebuia să intre în Anglia. Informațiile au circulat mai repede decât autocarul, astfel că serviciile responsabile știau faptul că în autocar s-ar afla și o cantitate impresionantă de droguri.

Prin urmare, imediat după ce au trecut în Marea Britanie, turiștii au fost coborâți din autocar fără explicații și ținuți câteva ore în stand by. Nu mare le-a fost mirarea când au aflat că cei doi șoferi și ghidul au fost reținuți pentru anchetă de polițiștii britanici. Din vamă, oamenii s-au cazat în Londra, în hotelul pe care îl aveau rezervat.

promovare banner maxagro

„Din informațiile pe care le avem, șoferii au rămas arestați, iar ghidul a fost pus în libertate. Am plecat din Londra cu o întârziere de 6 ore, iar astăzi, la ora 12.00, am intrat în țară. Credeam că e o firmă serioasă, mai ales că din câte înțelesesem a mai efectuat astfel de excursii în străinătate. În autocar erau aproape 40 de turiști din Caransebeș, restul din Timișoara. Mulți copii însoțiți de cadru didactic și câteva familii, a spus unul dintre călătorii care s-au aventurat să plece în Europa fără să știe că autocarul e burdușit cu droguri.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/