Tâlharii mirilor din Caransebeş, condamnaţi!

Vasile Flavius Stanciu, Iustinian Marian Chirilă şi Sergiu Emil Ciobotariu, cei trei lugojeni care în luna septembrie a anului trecut au pătruns înarmaţi într-un local din Caransebeş cu intenţia de a fura darul de nuntă al unor proaspăt căsătoriţi, şi-au primit pedepsele.

Adelina şi Dorian Armaş au văzut moartea cu ochii la numai câteva ore după ce şi-au spus “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cei doi tineri care îşi celebrau căsătoria au fost atacaţi de trei indivizi mascaţi şi înarmaţi, imediat după ce au numărat banii primiţi ca dar de nuntă. În dimineaţa zilei de 11 septembrie, în jurul orelor 5.30, Stanciu şi Chirilă, purtând cagule, au pătruns în incinta Restaurantului Imperial din Caransebeş, de unde au încercat să sustragă „căsuţa” în care se aflau plicurile cu bani primite din partea invitaţiilor. Pentru a pune mâna pe bani, Stanciu l-a împuşcat în picior pe mire, dar până la urmă tâlharii au plecat fără niciun leu, cu maşina în care îi aştepta Ciubotariu.
Fac puşcărie!
Ajunşi în faţa instanţei, cei trei lugojeni şi-au recunoscut faptele. Circumstanţele în care s-a produs fapta au însă caracter agravant, deoarece tâlharii au fost mascaţi, au acţionat pe timpul nopţii şi într-un loc public, ceea ce a făcut ca limita maximă a pedepsei să fie de 20 de ani. Judecătoria Caransebeş i-a condamnat ieri, pe Stanciu şi Chirilă la câte cinci ani de închisoare cu executare. Ciobotariu, care a stat de şase, a scăpat ceva mai ieftin, cu trei ani de puşcărie. Sentinţa judecătorilor caransebeşeni poate fi atacată cu recurs.

publicitate online in ziar Express de Banat
gif card de energie dacus 1000x100

CITEŞTE ŞI: Tâlharii mirilor, trimişi în judecată!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/