EXCLUSIV: Tâlharii de la Saray, trimişi în judecată!

Cei doi tineri reşiţeni care i-au dat în cap unei vânzătoare de la un magazin din cartierul Govândari pentru a o tâlhări răspund în faţa legii mai repede decât şi-ar fi închipuit. Magistraţii au refuzat astăzi să le ia cătuşele de pe mâini.

 

La adăpostul întunericului, mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale pe mâini pentru a nu lăsa amprente, Francisc Cosmin Dobre, în vârstă de 17 ani, şi Bogdan Ioţa Bobocel, de 19 ani, au intrat în seara zilei de 29 martie peste vânzătoare magazinului Saray din Govândari. Au lovit-o pe femeie cu pumnii în cap, au sustras din casa de marcat aproape 1.700 de lei şi de pe rafturi trei sticle de whisky şi mai multe pachete de ţigări. În mai puţin de 24 de ore au fost identificaţi şi reţinuţi. A doua zi au fost arestaţi preventiv, iar la mai puţin de două săptămâni de la comiterea faptei au fost trimişi în judecată. “Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii Bobocel Bogdan Ioţa şi Francisc Cosmin Dobre. Respinge ca rămase fără obiect cererile inculpaţilor şi a apărătorilor acestora de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea”, se precizează în încheierea Judecătoriei Reşiţa.

1000x100 casa brutarului

Cei doi tâlhari au făcut recurs, cerând să fie judecaţi în stare de libertate şi nu cu cătuşe la mâini. Fără de folos. Calea de atac s-a soluţionat astăzi. “Instanţa respinge recursurile formulate de recurenţii-inculpaţi împotriva încheierii camerei de consiliu din 11.04.2012 pronunţată de Judecătoria Reşiţa”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

YouTube video