EXCLUSIV Poliţia în alertă! S-au furat arme de la magazinul Vânătorul şi Pescarul! UPDATE

Update ora 22.00

Suspectul poartă blugi şi o geacă de culoare neagră. Aceste detalii au reieşit din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în faţa cafenelei Coda Vinci, situată în apropierea magazinului.

Cel puţin acestea sunt primele informaţii legate de filtrele pe care le efectuează poliţiştii la această oră. Este vorba despre magazinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Caraş-Severin, situat în centrul Reşiţei. La faţa locului criminaliştii au încercuit zona şi fac măsurători.

Vitrina magazinului este spartă. Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, a comunicat ca până la această oră nu se ştie dacă a fost sustrasă vreo armă.

“Am fost oprit de către un echipaj de poliţie. M-au pus să deschid portbagajul. Mi s-a spus că s-au furat nişte arme”, a spus un şofer.

Din primele informaţii, în vitrină se aflau patru pistoale cu gaz. Două dintre ele se pare că au fost sustrase, unul fiind scăpat pe jos. Individul a fugit pe gangul de lângă magazin şi s-a făcut nevăzut.

Patrule mixte formate din poliţişti de la Rutieră şi Ordine Publică efectuează filtre la ieşirile din oraş şi inclusiv pe centura Reşiţei.

Martorii spun că se caută un bărbat cu mustaţă. Poliţia a fost sesizată prin apel la 112, în jurul orei 20.00.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628704052723″]