(EXCLUSIV) Ovidiu Zaberca revine în competițiile de viteză în coastă. Vezi cum arată mașina campionului reșițean

Chiar dacă Reșița nu mai are echipă de automobilism, ba mai mult decât atât, etapa de pe Valea Domanului a fost scoasă din calendarul competițional, orașul de la poalele Semenicului este reprezentat în competițiile de viteză în coastă.

Ovidiu Zaberca este numele pilotului care menține într-un fel Reșița pe harta automobilismului autohton și luptă acum să redevină în prim-planul luptei cailor-putere. Se bazează și în acest sezon pe mașina cu care și-a spulberat în trecut adversarii de la Grupa H. Fostul campion al acestei grupe și ocupantul locului secund în clasamentul Open dominat de nimeni altul decât Lucien Hora evoluează acum sub un brand nou, Yacco Racing, dar tot cu Reșița în suflet.

„Am rămas în relații foarte bune cu foștii colegi de echipă de la ACM Sport, cu Luci, cu Mircea, cărora le mulțumesc. Le mulțumesc tuturor celor cu care m-am sfătuit în timpul construcției motorului nou, mi-au fost aproape. O să fim în continuare aproape unii de alții, doar că din motive financiare a trebuit să merg la altă echipă și sunt mândru să mă asociez cu firma care mă ajută sezonul acesta”, a spus Ovidiu Zaberca.

Pilotul reșițean regretă că etapa de pe Valea Domanului a fost scoasă din calendarul competițional: „E păcat că nu se mai ține această etapă.”
Ovidiu Zaberca se pregătește pentru prima încercare din acest an, cu mașina Mitsubishi Lancer Evo, Trofeul Păltiniș ce va avea loc la finalul săptămânii. Urmăriți mai jos un flash interviu cu Ovidiu Zaberca, înaintea plecării la Păltiniș și înainte ca pilotul să mai aducă unele modificări mașinii de concurs.